Shefqet Avdush Emini
 • Male
 • Arnhem
 • Netherlands
Share on Facebook
Share

Shefqet Avdush Emini's Friends

 • Kenneth Bowens
 • Brandon
 • Steve Pollard
 • edina
 • Pinky of Yye HipHops Wifey
 • magicalmirror
 • Johanna Nimley
 • Bruce Leem
 • ToniaMarie
 • Maria Tofan
 • Frank DeLoach
 • JAY FANNING
 • acelia morales
 • Eva Szentmiklossy CEO
 • Lisa Simpkins
 

Welcome To Shefqet Avdush Emini's Artwork!

Gifts Received

Gift

Shefqet Avdush Emini has not received any gifts yet

Give Shefqet Avdush Emini a Gift

Profile Information

Why Did You Join IndustryBuzzZ.com Inspirational Media Outlet?

1957

Website
http://www.shefqetavdushemini.com/
How did you hear about Us?
Other

Mirë se vini dhe shiqim të këndshëm!
Artist biography:

Born in Davidovc-Kosovo. Lives and works in the Netherlands. After studies conducted at the Fine Art Académie in Prishtina –Kosova, worked as a teacher of fine art. These past two decades living and working in the Netherlands as an independent painter. Experts of art have described the work of Shefqet Emini "expressionisem abstract figurative art." An artistic work that includes a colorful range expresive, a unique game of colors. Oil on canvas has been the most used technique to express feelings with a vibrant palette and a-layering of colour to created abstract figurative expressionisem elements. Use the brushes is bold and autonomous power and freedom of kolorit in painting is what makes it accepted in numerous museums and galleries in the world such as those in Sweden, Denmark, Turkey, Egypt, China, Austria, Holands, Germany , Italy, England, Spain, Portugal, Luver France, Belgium, Romania, Macedonia, Croatia, Serbia, Bosnia, Kosovo and Albania. Shefqet Emin is one artist that all energy has devoted activity vital creations: painting and sculpture.

Biografi në Shqip:

I lindur ne Davidovc-Kosovë. Jeton dhe punon në Holandë. Mbas studimeve të kryera në Academin e Arteve në Prishtinë-Kosove punoi si mësimdhënës i artit figurativ. Këto dy decenija të fundit jeton dhe punon në Holandë si artist i pamvarur. Njohsit e artit e kan përshkruar punën e Shefqet Emini “art figurativ abstract expressionisem’. Një pune artistike që përfshin një gamë të gjallë expresive, një lojë unike të kolorit. Perdorja e vajit në pëlhurë ka qen më e perdorur për ti shprehur ndjenjat expressive në trubullira abstrakte me elemente figurative. Perdorja e brushes është e guximshme e autonome kurse fuqija dhe lirija e kolorit në pikturë është ajo që e bën të pranohet në muze dhe galeri të shumta në botë siq janë ato në Suedi, Danimark, Turqi, Egjipt, Kina, Austri, Holands, Gjermani, Itali, Angli, Spanj, Portugal, Luver Franc, Belgjik, Romani, Maqedoni,Kroacie, Serbi, Bosne, Kosovë dhe Shqiperi. Shefqet Emini eshte nje artist qe tere energjin jetsore ja ka kushtuar veprimtaris krijuse: piktures dhe skulptures .

1. http://www.shefqetavdushemini.com/

2. http://shefqetemini.webs.com/

3. http://shefqetavdushemini.blogspot.com/

Member:

Art PLus Gallery2010
Gallery Tornby Denmark 2010;
RKD as from 2003;
Foundation Symbiose Sittard as from 2003;
Foundation art centre keeps out 2003;
AIDA as from 1994
Stichting Kunstcentrum Weert as from 2003;
Artist figurative association of the Kosovo as from1989;
President of the foundation 'Zef Kolombi ' Ferizaj
Kosovo as from 1988-1992
Member of foundation art centre ' Zef Kolombi ' Ferizaj
Kosovo as from 1982;


Acryr painting
Year:200301.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500


06.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

07.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

08.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

09.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

10.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

11.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

12.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

13.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

14.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

15.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

16.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

17.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

18.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

19.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

20.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

21.Untitled
Oil painting on canvas
40x50
€:1500

22.Untitled
Oil painting on canvas
50x40
€:1500Shefqet Avdush Emini's Photos

Loading…
 • Add Photos
 • View All

Shefqet Avdush Emini's Blog

Comment Wall (4 comments)

You need to be a member of IndustryBuzzZ.com MEDIA to add comments!

Join IndustryBuzzZ.com MEDIA

At 10:46pm on November 22, 2009, IndustryBuzzZ.com Media said…
thank you so much for your beautiful artwork and no problem
At 12:46pm on March 20, 2009, IndustryBuzzZ.com Media said…
You can post your beautiful artwork as a blog or on the group passion through arts see it is easy for us to help you spread the word about your vision

so we ask you post it there or add it as a picture you can be featured faster in our EMagazine or Radio show

if you have any question you can ask Julie at the help desk or Mitch in the IB Marketing Department
At 5:31am on March 20, 2009, Drs. Jeffrey & Vada Lang said…
Welcome to a Family Site

Pastors Jeffrey & Vada Lang, Sr.
RWOLDM
"The Church For You!"
www.rhemawordoflife.com
At 7:00pm on March 19, 2009, IndustryBuzzZ.com Media said…
Welcome Shefqet to IB Family.

Feel free to explore the Groups here. I am sure you will find something you will be interested in. You can Advertise Please Click Here. To Speak to the IB Marketing Department about more opportunities to Advertise with us please Click Here.

If you have any questions about your page please connect with our IB Help Desk Team please click here for more information about the policy here. Feel free to join the groups to inform others about your vision.

Time to Spread the Word invite friends and family to your Network.

CONNECTS TO EXPAND!

Grouptxt

Twitter Tracker

BlogTalkRadio

MindJolt Games

 
 
 

SUPPORT A POSTITIVE MESSAGE

FOR RADIO COMMERCIALS, MAGAZINE PLACEMENT, TELEVISION ADS AND MORE

ADVERTISE WITH US TODAY CALL (678) 792-8999 OR EMAIL CONNECT@INDUSTRYBUZZZ.COM

 

Check Out Entertainment Podcasts at Blog Talk Radio with IndustryBuzzZ Media on BlogTalkRadio

Connect With Us

Badge

Loading…

© 2015   Created by IndustryBuzzZ.com Media.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Offline

Live Video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...